Erdoğan: Sanatçı kimsenin kölesi değil

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da konuştu. Erdoğan'dan, vizyon toplantısına katıldıkları için sosyal medyada ağır tepki gören sanatçılara da mesaj geldi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajları şöyle:-Bu HDP eşbaşkanı ge

Erdoğan: Sanatçı kimsenin kölesi değil

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da konuştu. Erdoğan'dan, vizyon toplantısına katıldıkları için sosyal medyada ağır tepki gören sanatçılara da mesaj geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajları şöyle:

-Bu HDP eşbaşkanı geçen gün bir televizyon programında falanca ismi CHP'ye önerdik kabul etselerdi onlara destek verecektik diyor. Çevrenizdekilere bunu anlatın bu HDP, CHP ile işbirliği yapıyor deyin. CHP kimdir? CHP dikta yönetimi demektir, CHP ezanı Türkçe okutmak demektir, CHP demek yoksulluk demektir. İşte HDP bu millet adına onlarla pazarlık yapıyor, sadece CHP ile değil MHP ile de pazarlık yapıyor.

HALA ANNELERİN AĞLAMASINI İSTEYENLER VAR

- bugün hala anneleri ağlatmak isteyenler var. Bugün hala anneyi çocuğundan koparmak isteyenler var. Ama anneler eski anneler değil, İşte bugün Diyarbakır'da anneler başkaldırdı. Hani HDP niye sesin çıkmıyor? Hani demokrasi vardı? İşte bu HDP'nin gerçek yüzü bu.
 
SANATÇI KARDEŞLERİME SESLENİYORUM

-Erdoğan, seçim vizyonu toplantısına  katılan sanatçılara yönelik tepkilere ilişkin, "Bu devirler geçti. Sanat kimsenin  elinde değil, sanatçı da kimsenin kölesi değil. Ben sanatçı dostlarıma,  kardeşlerime sesleniyorum: Artık eski Türkiye'de yaşamıyoruz. Size bu hakaretleri  yapanların hepsi o hakaretleriyle baş başa kalacaktır. Siz de onurunuzla  sanatınızla bu ülkenin geleceğine yön vereceksiniz" dedi.
CHP, MHP, HDP, Pensilvanya...
 
-Şu anda 10 Ağustos öncesinde  yine CHP, MHP, onlarla birlikte HDP, Pensvilvanya ile işbirliği halindeler. 10  Ağustos'ta bu kirli ititfakın bedelini ödeyecekler.
 
İSRAİL'İN Gazze SALDIRISI
 
-Dünyanın sesi çıkmıyor. Cidde'de yapılan toplantı çok önemli. Başbakan  yardımcısı olarak sadece Türkiye, başbakan yardımcısı gönderdi. Katar, dışişleri  bakanı gönderdi. Bir ülke daha bakan gönderdi. Diğer İslam ülkeleri sadece  temsilci gönderdi. Bu bizim ne durumda olduğumuzu gösteriyor.
 
İSRAİL TERÖR ESTİRİYOR
 
- (Batı'nın sesinin çıkmadığını belirterek) Bakıyorsunuz hepsi  hala İsrail'e hak veriyor, 400 ton bomba indiriyor, bomba. Leblebi, çekirdek  atmıyor, terör estiriyor terör.
 
YENİ BİR AŞAMAYA GEÇİYORUZ
 
-Bir zamanlar Ahmet Kaya vardı. Bunlar ödül töreninde Ahmet Kaya'ya çatal tabak fırlattılar. Ahmet Kaya mutfaktan kaçırıldı. Fransa'da hayata gözlerini yumdu. Kendi vatanında değil. Ben cezaevine gderken beni uğurlamaya gelen insandı. 12 yılda çok reformlar gerçekleştirdik.
 
-Şimdi yeni bir aşamaya geçiyoruz. Halkın seçtiği cumhurbaşkanıyla Türkiye'yi bir üst sınıfa yükseltiyoruz. Yeni Türkiye'nin kapılarını ardına kadar açacağız. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanıyla çok daha fazla reform yağacağız.
 
-Pensilvanya ile mücadelemiz sürüyor. Bunların evlerinde çocuklarınız var mı? Aldınız mı çocuklarımızı? 10 Ağustos öncesinde CHP, MHP, HDP Pensilvanya ile işbirliği halinde. 10 Ağustos'ta milletten gereken cevabı alacaklar. Bütün çeteleri temizlediğimiz gibi bu paralel çeteyi de temizleyeceğiz.
 
-Çözüm sürecinden asla taviz yok, geri adım yok. Biz bu yola canımızı koyduk. Cumhurbaşkanı seçilirsem çözüm süreci daha da hız kazanacak, kararlı bir şekilde ilerleyecek.
 
-Şanlıurfa'ya tarihinde görmediği yatırımları gerçekleştirdik. 20 katrilyon yatırım yaptık.
 
-Şimdi Şanlurfa'ya hızlı tren getiriyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler