Erdoğan Hindistan Başbakanı'na uyarı!

FETÖ uyarısı...

Erdoğan Hindistan Başbakanı'na uyarı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Başbakanı  Narendra Modi ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe  girişimini ve son terör saldırılarını kınayan Hindistan Başbakanı Modi,  Türkiye'yle tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Darbe girişimini, hemen akabinde bir mesajla kınadıklarını hatırlatan  Modi, demokrasiye sahip çıkılmış olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  şahsında tüm Türk halkını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise duyarlılığından ve desteğinden dolayı  Modi'ye teşekkür etti. 15 Temmuz'daki darbe girişiminin arkasında FETÖ'nün olduğu  hususunda hiçbir şüphe bulunmadığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu  terör örgütünün görünen yüzüne aldanılmaması hususunda dost ülkeleri de  uyardıklarını anlattı.

Hindistan Başbakanı Modi de bu örgütle ilgili olarak Türkiye'nin  uyarılarını dikkate aldıklarını ve gereken adımları atacaklarını belirtti.

İkili ilişkilere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hindistan Başbakanı  Modi'nin, G-20 zirvesi vesilesiyle Çin'de yüz yüze görüşme konusunda da mutabık  kaldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler