Erdoğan G-20 yemeğinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi kapsamında düzenlenen "Küresel Sınamalar, Terörizm ve Mülteci Krizi" konulu çalışma yemeğine katıldı.Türkiye'nin dönem başkanlığında Antalya Belek'te devam eden G-20 Liderler Zirvesi kapsamında Cum

Erdoğan G-20 yemeğinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi kapsamında düzenlenen "Küresel Sınamalar, Terörizm ve Mülteci Krizi" konulu çalışma yemeğine katıldı.

Türkiye'nin dönem başkanlığında Antalya Belek'te devam eden G-20 Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde "Küresel Sınamalar, Terörizm ve Mülteci Krizi" çalışma yemeği düzenlendi. G-20 ülke liderlerinin katılımıyla gerçekleşen çalışma yemeğinde Erdoğan hem oturumu yönetti hem de bir konuşma yaptı. Konuşmasında uluslararası barış ve güvenliği tehdit eden uluslararası terörizm ve Türkiye'nin saldırılarına maruz kaldığı terör örgütlerine yönelik değerlendirmelerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bu tehdit karşısında yürüttüğü mücadeleye değindi. Suriye'deki iç savaş sonucu yaşanan mülteci krizini de ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin mülteciler için gerçekleştirdiği çalışmaları aktardı.

Çalışma yemeğinde terörizm ve mülteci krizi konularında konuk liderler de söz alarak değerlendirmelerini paylaştı.

Erdoğan G-20 yemeğinde

Erdoğan G-20 yemeğinde

Erdoğan G-20 yemeğinde

Erdoğan G-20 yemeğinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler