Erdoğan: Bu süreç tavizsiz devam edecek

  Erdoğan, İmralı ile ilgili medyada çıkan haberler için "Art niyetli haberlere, medya üzerinden yapılan karanlık operasyonlara itibar etmeyin" dedi. Balıkesir'de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, terörü bitirmeye yönelik çözüm sürecinin devam edeceğini

Erdoğan: Bu süreç tavizsiz devam edecek

 

 
Erdoğan, İmralı ile ilgili medyada çıkan haberler için "Art niyetli haberlere, medya üzerinden yapılan karanlık operasyonlara itibar etmeyin" dedi.
 
Balıkesir'de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, terörü bitirmeye yönelik çözüm sürecinin devam edeceğini belirterek, ''Milletimizin tarihteki o anlı şanlı yerinden taviz vermeksizin bu süreç devam edecek'' dedi.
 
Başbakan Erdoğan şunları söyledi:
 
''Hayat risktir, siyaset risktir. Bunun bedeli ne olursa olsun milletimizin refahı için huzuru için her şeyi yapacağız. Çünkü annelerin ağlamaması lazım, gözyaşlarının durması lazım, kanın durması lazım. Onun için silahlar bırakılıncaya kadar mücadelemiz sürer, siyasetle de müzakeremiz sürer.
 
Biz, size rağmen tek bir adım atmayız. Sizi mahcup edecek, mağdur edecek hiçbir girişime pirim vermeyiz. Biz sadece ve sadece sizin çizdiğiniz istikamette yürüyoruz, sizin çizdiğiniz rotada ilerliyoruz.
 
Art niyetli haberlere dedikodula itibar etmeyin, söylentilere itibar etmeyin. Medya üzerinden yapılan karanlık operasyonlara, medya üzerinden kurulan tuzaklara itibar etmeyin.
 
Yıkmak kolaydır, yapmak zordur, savaş kolaydır, barış zordur. Biz zor olana talibiz. Ayırmak kolaydır, birleştirmek zordur ama ecdadımız nasıl kolayı değil zoru seçtiyse, şehitlerimiz nasıl kolayı değil zoru seçtiyse biz de zoru seçiyoruz. Biz çözmek için uğraştıkça çözdürmemek için uğraşanlar var. Biz kalpleri onarmak için uğraştıkça kalpleri kırmak için uğraşanlar var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler