Erdoğan bilgi aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas'ın Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile telefonda görüşerek uzlaşma görüşmeleriyle ilgili bilgi aldı.Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mahmud Abbas , Başbakan Recep T

Erdoğan bilgi aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas'ın Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile telefonda görüşerek uzlaşma görüşmeleriyle ilgili bilgi aldı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mahmud Abbas , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a Mısır'ın başkenti Kahire'de Filistinli gruplar arasındaki uzlaşı sağlama çerçevesinde geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi.

Abbas, telefon görüşmesi sırasında Başbakan Erdoğan'a en kısa sürede yüz yüze görüşmeyi arzuladığını da ifade etti.

Öte yandan, Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal'in de dün akşam Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak Fetih ile Hamas arasında uzlaşı sağlamayı amaçlayan görüşmeler hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan ise iki lidere de görüşmelerin olumlu geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Türkiye'nin Filistinliler arasında uzlaşının sağlanmasına büyük önem verdiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem