Erdoğan Avrupa'yı böyle uyarmıştı!

Terör Türkiye'den sonra Avrupa'yı da vurdu. Brüksel Havalimanı'nda biri apronda, biri de terminal binasının içinde olmak üzere iki patlama oldu. Yetkililer patlamaların terör saldırısı olduğunu belirtiyor. Saldırıda ilk belirlemelere göre onlarca ölü ve y

Erdoğan Avrupa'yı böyle uyarmıştı!
Terör Türkiye'den sonra Avrupa'yı da vurdu. Brüksel Havalimanı'nda biri apronda, biri de terminal binasının içinde olmak üzere iki patlama oldu. Yetkililer patlamaların terör saldırısı olduğunu belirtiyor. Saldırıda ilk belirlemelere göre onlarca ölü ve yaralı var.
 
Avrupa'nın göbeğindeki patlama, akıllara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini getirdi. Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde yaptığı konuşmada Brüksel'de PKK'nın çadır kurmasına izin verilmesine sert tepki göstermişti.
 
"BRÜKSEL'DE VEYA AB'NİN HERHANGİ BİR ŞEHRİNDE DE PATLAYABİLİR"
 
Batı'nın, teröre karşı tutumunu sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombalarının patlamaması için hiçbir sebep yok. Mayın tarlasında dans etmek gibidir bu. Koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir. Bombalar sizin şehirlerinde patladığında bizim ne hissettiğimizi anlayacaksınız, ancak çok geç olacak." demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem