Erdoğan ’2 çocuk’ cevabını duyunca...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rumelihisarı'nda karşılaştığı bir çift ile sohbet etti. Vatandaşa kaç çocuğu olduğunu soran Erdoğan "2 çocuğumuz var" yanıtını alınca, "Biz boşuna bağırıyoruz o zaman" diye takıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ru

Erdoğan ’2 çocuk’ cevabını duyunca...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rumelihisarı'nda karşılaştığı bir çift ile sohbet etti. Vatandaşa kaç çocuğu olduğunu soran Erdoğan "2 çocuğumuz var" yanıtını alınca, "Biz boşuna bağırıyoruz o zaman" diye takıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rumelihisarı Fetih Camisini ziyaret ettikten sonra bir kafede çay içti. Erdoğan burada karşılaştığı bir çifte kaç çocukları olduğunu sordu. "2 çocuğumuz var" yanıtını alan Erdoğan, "Biz boşuna bağırıyoruz o zaman" diye takıldı. Erdoğan'ın sözleri çevredekilerin gülüşmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler