Erdoğan 11 çocuklu eve girdi!

Ağrı, 100. Yıl Mahallesi'nde Gülsüm Demir ve Gülten Çakal isimli çocukların evlerini ziyaret eden Erdoğan, iki evde yaklaşık 1.5 saat kaldı. 11 ÇOCUKLU ÇİFTİN EVİNE ZİYARET Erdoğan, havaalanına hareketinden önce sabah saatlerinde Murat İlköğretim Okulu'nd

Erdoğan 11 çocuklu eve girdi!

Ağrı, 100. Yıl Mahallesi'nde Gülsüm Demir ve Gülten Çakal isimli çocukların evlerini ziyaret eden Erdoğan, iki evde yaklaşık 1.5 saat kaldı.

 

11 ÇOCUKLU ÇİFTİN EVİNE ZİYARET

 

Erdoğan, havaalanına hareketinden önce sabah saatlerinde Murat İlköğretim Okulu'nda karnelerini verdiği 7. sınıf öğrencileri Gülsüm Demir ve Gülten Çakal adlı öğrencilerin, Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Gülten Çakal ve ailesinin görüşmesinin ardından Gülsüm Demir'in evine geçen Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, 11 çocuk sahibi Fehime ve Mehmet Emin Demir çiftinin sorunlarını dinledi. Burada ikram edilen çayı içen Başbakan Erdoğan ve eşi, aileye çeşitli hediyeler verdi. Erdoğan, evden çıktıktan sonra kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

EMİNE ERDOĞAN'A TABLO HEDİYE ETTİLER

 

Ağrı'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Erdoğan havalimanına geçti. Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya gezi anısına Başbakan ve eşi Emine Erdoğan'a yağlıboya tablo hediye etti. Vali Yerlikaya ayrıca Sümeyye Erdoğan'a da bir tablo verdi. Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile ANA uçağına binerek saat 20.00'de Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler