Erbil'e Van tepkisi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile abisi Mustafa Erbil, pazar günü İstinye Parkta iki yabancı güzelle objektiflere yakalandı. Objektiflere yakalandıktan sonra gazetecilerin "Kızlar yabancı mı?" sorusuna "Onlar yabancı değil, Vanlı. Bize geldiler yedirdik, i

Erbil'e Van tepkisi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile abisi Mustafa Erbil, pazar günü İstinye Parkta iki yabancı güzelle objektiflere yakalandı. Objektiflere yakalandıktan sonra gazetecilerin "Kızlar yabancı mı?" sorusuna "Onlar yabancı değil, Vanlı. Bize geldiler yedirdik, içirdik, giydirdik şimdi de yolcu ediyorum. İnsanlık görevimizi yaptık" dediği iddia edildi. Cümlelerin basına yansıması üzerine her kesimden tepki alan Erbil'e sosyal medya üzerinden de öfke yağdı. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde cümleleri paylaşılan Erbil, gazeteci ve sanatçılardan da büyük tepki aldı.

YEDİRDİK İÇİRDİK GÖNDERİYORUZ

Erbil yaklaşık bir saat süren alışveriş boyunca kızlar için kimi zaman beğendiği aksesuvar ve giysileri da kendi elleriyle seçti. Mağazadan şoförünün taşıdığı altı poşetle çıkan Erbil, otomobiline bineceği sırada yanındaki kızlarla gazetecilere yakalanınca kısa bir şaşkınlık yaşadı. Ardından işi şakaya vuran ünlü komedyen, hemen kızları ağabeyinin yanında bırakıp ayrı bir köşeye geçti.

Erbil'in, gazetecilerin "Kızlar yabancı mı?" sorusuna ise gülerek "Yok yok onlar Vanlı. Bu gün bize geldiler yedirdik, giydirdik şimdi de yolcu ediyoruz. Yanlış anlaşılmasın tamamiyle insanlık görevimizi yaptık" diye gülerek yanıt vermesi şaşkınlık yarattı. Ağabeyi Mustafa Erbil iki yabancı kadınla taksiye binerken, Erbil ise yaptığı gafın ardından kızlar için aldığı hediye poşetleriyle birlikte şoförünün kullandığı otomobiline geçti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem