Erbil: Senin kayısını yerim

Geçtiğimiz günlerde seyircilerine canlı yayında yedirdiği salamlar ile eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ali Erbil, bu kez de manken Ebru Şancı'ya söyledikleriyle tartışma yaratacak. Muzip şakaları ile zaman zaman tepki çeken ünlü shovman Mehmet Ali Erbil,

Erbil: Senin kayısını yerim

Geçtiğimiz günlerde seyircilerine canlı yayında yedirdiği salamlar ile eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ali Erbil, bu kez de manken Ebru Şancı'ya söyledikleriyle tartışma yaratacak.

 

Muzip şakaları ile zaman zaman tepki çeken ünlü shovman Mehmet Ali Erbil, TNT ekranlarına yayınlanan "Açıl Susam Açıl" isimli yarışma programına, Kaddafi'nin gelini olarak da bilinen Ebru Şancı'yı konuk etti.

 

Erbil'in diğer konuğu Selahattin Alpay, Ebru Şancı'nın Malatyalı olduğunu söyleyince muzip sunucu Mehmet Ali Erbil, yine bombayı patlattı "senin kayısını yerim.." Bu sözler üzerine yarışmayı izleyenler hayretler içerisinde kaldı ve stüdyoda gülüşmeler meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler