Erbil kendini böyle savundu!

Canlı yayın kazaları ve gafları nedeniyle sıkça başı ağrıyan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in bu kez TNT'deki "Açıl Susam Açıl" yarışmasındaki son görüntüleri büyük tepki çektiErbil, programda yarışmacı kızlardan birinin sevgili adayı için getirdiği salaml

Erbil kendini böyle savundu!

Canlı yayın kazaları ve gafları nedeniyle sıkça başı ağrıyan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in bu kez TNT'deki "Açıl Susam Açıl" yarışmasındaki son görüntüleri büyük tepki çekti

Erbil, programda yarışmacı kızlardan birinin sevgili adayı için getirdiği salamları eline alıp oynamaya ve konukların arasında dolaştırmaya başladı. Erbil, ardından da salamları bazı erkek konuklara yedirdi.

Ortaya çıkan tablodan dolayı utanan kadın konuklar ise Erbil'in uzattığı salamı yemedi. Erbil, yaptığı salam şovunun ardından "Bu tür gıdaları yememek gerek. Özellikle çocuklarımıza yedirmemek gerek" diyerek doktorların uyarılarını da gündeme getirmeyi ihmal etmedi.

Ancak Erbil'in bu görüntülerine "Densizliğin bu kadarı", "Pes artık" "Bu Mali asla değişmeyecek, emekli ol artık", "Bu ne seviyesizlik" şeklinde eleştiriler yapıldı ve büyük tepki yağdı.

Gelen eleştirileri çok yersiz bulduğunu belirten Erbil ise "Millet bunlarla mı uğraşıyor Allah aşkına? 7 yaşında çocukları öldürüyorlar, 10 yaşındaki çocukların ırzına geçiyorlar. 15 yaşındaki kızları alıp 60 kişiye şey yaptırıyorlar.

Ben bir sosis yedirdim diye buna mı kafayı takıyorlar? Sosisten rahatsız olan seyretmesin, kardeşim değil mi? En çok reyting alan bölüm de orası... Millet en çok orada gülüyor. Onu yedi, zorla yedi diyerek insanlar eğleniyor" sözleriyle kendini savunması dinleyenleri birkez daha şoke etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler