Enkaz altında kalan işçinin cesedi çıkarıldı

Üsküdar'da çöken 5 katlı boş bir binanın enkazı altında kalan işçinin cesedi göçük altından çıkarıldı.Üsküdar'da saat 15.45 sıralarında 5 katlı boş bir bina, bitişiğinde devam eden bir inşaatın temel kazısı sırasında çalışmadan etkilenerek çökmüştü. 2 işç

Enkaz altında kalan işçinin cesedi çıkarıldı

Üsküdar'da çöken 5 katlı boş bir binanın enkazı altında kalan işçinin cesedi göçük altından çıkarıldı.

Üsküdar'da saat 15.45 sıralarında 5 katlı boş bir bina, bitişiğinde devam eden bir inşaatın temel kazısı sırasında çalışmadan etkilenerek çökmüştü. 2 işçi enkazın altında kalırken, 3 kişi de yaralanmıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir kişi kurtarmıştı. İtfaiye ve kurtarma ekipleri, yaklaşık 5 saat süren çalışma sonunda enkaz altında kalan Selahattin Kızılboğa'nın cansız bedenine ulaştı. Ekipler tarafından göçük altında çıkartılan Kızılboğa'nın cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kızılboğa'nın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan çalışmalar sürerken, inşaatı yapan firmanın çalışanları ile enkaz altında kalan işçilerin yakınları arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle taraflar yatıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem