Eniştesini silahla öldürdü!

Alınan bilgiye göre, İlhan Dağ ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Dağ'ın eşi evi terk ederek kardeşi İ.K'nin evine gitti. Eşinin peşinden eve giden İlhan Dağ ile İ.K. arasında tartışma çıktı.Tartışma sırasında İ.K, tabancasıyla İlhan Da

Eniştesini silahla öldürdü!

Alınan bilgiye göre, İlhan Dağ ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Dağ'ın eşi evi terk ederek kardeşi İ.K'nin evine gitti. Eşinin peşinden eve giden İlhan Dağ ile İ.K. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında İ.K, tabancasıyla İlhan Dağ ve tartışmaya müdahale etmeye çalışan kardeşi Yusuf Dağ'a ateş etti. Olay sonucunda İlhan Dağ öldü, Yusuf Dağ bacağından yaralandı.

İlhan Dağ'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken yaralı Yusuf Dağ Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen jandarma, İ.K'yi silahı ile yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem