En çok soru Başbakan'a

TBMM'nin 24. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı'nda Başbakan Erdoğan'ın cevaplandırması istemiyle 1761 yazılı ve sözlü soru önergesi verildi TBMM'nin 24. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı'nda, milletvekillerince en fazla soru, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltildi.

En çok soru Başbakan'a

TBMM'nin 24. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı'nda Başbakan Erdoğan'ın cevaplandırması istemiyle 1761 yazılı ve sözlü soru önergesi verildi

 

TBMM'nin 24. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı'nda, milletvekillerince en fazla soru, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltildi. Başbakan Erdoğan'ın cevaplandırması istemiyle TBMM Başkanlığı'na 1761 yazılı ve sözlü soru önergesi sunuldu.

 

Meclis'in 24. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı, yazılı ve sözlü soru önergeleri açısından oldukça yoğun geçti.

 

Söz konusu dönemde, TBMM Başkanlığı'na 2 bin 177 sözlü soru önergesi verildi, 451 sözlü soru önergesi Genel Kurul'da cevaplandırıldı, 8 sözlü soru önergesi geri alındı, 174 sözlü soru önergesi ise İçtüzük hükümlerine uygun bulunmadığından dolayı iade edildi. 1445 sözlü soru önergesi ise Genel Kurul gündeminde bulunuyor.

 

Soru önergelerinde Erdoğan'ı; 1220 soru önergesiyle İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 1086 soru önergesiyle Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 805 soru önergesiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 693 soru önergesiyle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 638 soru önergesiyle Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve 588 soru önergesiyle Adalet Bakanı Sadullah Ergin takip etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler