Emniyet'te şok dalga!

Türkiye düne ülkeyi derinden sarsan bir şokla uyandı. “Büyük Rüşvet” adıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı şafak operasyonuyla İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Ç

Emniyet'te şok dalga!

Türkiye düne ülkeyi derinden sarsan bir şokla uyandı. “Büyük Rüşvet” adıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı şafak operasyonuyla İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, iş adamı Ali Ağaoğlu ve Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.

5 EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Dün sabah saatlerinde başlayan ve Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonlarının ardından bu sabah bir şok daha yaşandı ve 5 emniyet müdürü görevden alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde operasyon yetkisi olan Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı,

Terör Müdürü,

Kaçakçılık,

Organize Müdürü Nazmi Ardıç,

Asayişten Sorumlu Müdür görevlerinden alındı.

Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı Organize Müdürü Nazmi Ardıç 17 Aralık'ta yapılan operasyonu yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler