Emniyet'e 3 bin 300 polis alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 13. dönem polis meslek eğitimlerine 3 bin 170'i erkek, 130'u kadın olmak üzere 3 bin 300 aday kabul edilecek. Aday miktarının yüzde 30'una karşılık gelen 990 kişi de yedek olarak beli

Emniyet'e 3 bin 300 polis alınacak
Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 13. dönem polis meslek eğitimlerine 3 bin 170'i erkek, 130'u kadın olmak üzere 3 bin 300 aday kabul edilecek.
 
Aday miktarının yüzde 30'una karşılık gelen 990 kişi de yedek olarak belirlenecek. Adaylar bulundukları illerdeki emniyet müdürlüklerine başvuruda bulunabilecek.
 
Ayrıca adayların, seçme sınavına katılacakları bölge merkezleri ve tarihleri, 11 Ekim'de Eğitim Dairesi Başkanlığının "www.egitim.pol.tr" internet adresinden ve il emniyet müdürlüklerince duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler