Emniyet teşkilatı Atatürk’ün huzuruna çıktı

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki emniyet genel müdür yardımcıları, daire başkanları, merkez teşkil

Emniyet teşkilatı Atatürk’ün huzuruna çıktı

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki emniyet genel müdür yardımcıları, daire başkanları, merkez teşkilatı personeli, Ankara Emniyet Müdürlüğü personeli, Polis Akademisi ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksek okulu öğrencilerden oluşan heyet, Arslanlı yoldan Anıtkabir'e geldi. Lekesiz, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Lekesiz, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem