'Emniyet Müdürü'nü öldürdüm'

 Hakkari'de görev yapan polis memuru E.Y.A. sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı, yazıda Emniyet Müdürü Tufan Ergüder’i eleştirerek, "Beni Özel Harekattan çıkardılar, sonra korumaya verdiler, sonra Depin’e verdiler, tayin yerimi değiştirdiler ve

'Emniyet Müdürü'nü öldürdüm'

 

Hakkari'de görev yapan polis memuru E.Y.A. sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı, yazıda Emniyet Müdürü Tufan Ergüder’i eleştirerek, "Beni Özel Harekattan çıkardılar, sonra korumaya verdiler, sonra Depin’e verdiler, tayin yerimi değiştirdiler ve en sonunda izin vermiyorlar. Bunların bütün sorumlusu Tufan Ergüder’dir.
 
Tufan Ergüder’i öldürmemin nedini budur. Kamuoyunun bilgisine" ifadeleri, adliyelik olmasına neden oldu. Adı açıklanmayan polis memurunun senelik izne ayrıldığı belirtilirken, konuyla ilgili yetkililer açıklama yapmadı.
 
Terör olayları nedeniyle sık sık gündeme gelen Hakkari’de, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder hakkında bir polis memurunun sosyal paylaşım sitesi olan Facebookta paylaştığı yazı, ortalığı karıştırdı.
 
Facebooktaki hesabından, "A.K adında dördüncü sınıf emniyet müdürü C.A’ya toplantıda küfür etti. Ben de olayı gördüm ve olduğu gibi gidip mahkemede anlattım. Bundan sonra sırf müdürün polis memuruna küfür ettiğini söyledim diye, önce beni Özel Harekattan çıkardılar, sonra korumaya verdiler, sonra Depin’e verdiler, tayin yerimi değiştirdiler ve en sonunda izin vermiyorlar. Bunların bütün sorumlusu Tufan Ergüder’dir. Tufan Ergüder’i öldürmemin nedini budur. Kamuoyunun bilgisine" diye bir yazı paylaşan polis memuru E.Y.A.’nın Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görev yaptığı ve psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü.
 
2 gün önce Facebook üzerinden paylaşılan bu yazı üzerine polis memuru E.Y.A., mahkemeye sevkedilip serbest bırakılırken; yetkililer, polis memurunun izinde olduğunu söyledi.
 
EMNİYET MÜDÜRÜ: ABARTILDI
Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ise olayın basına abartılı yansıtıldığını, polis memurunun sadece sosyal paylaşım sitesinde bu ifadelere kullandığını; bununla ilgili adli işlem ve soruşturmaların yapıldığını belirtti. Emniyet Müdürü Ergüder, konuyla ilgili şimdilik bir açıklama yapmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler