Emniyet Müdürüne hüzünlü veda

Antalya'daki silahlı saldırı sonrasında yaralanan Konyaaltı Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için tören düzenleniyor.Antalya'da müdahale ettiği olay sırasında vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için tör

Emniyet Müdürüne hüzünlü veda

Antalya'daki silahlı saldırı sonrasında yaralanan Konyaaltı Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için tören düzenleniyor.

Antalya'da müdahale ettiği olay sırasında vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için tören düzenleniyor

Törenin ardından Gökcan'ın cenazesi memleketi Kütahya'ya gönderilecek.

Öte yandan Gökcan'ı şehit eden saldırgan C.G'nin Hurma Mahallesi, Bahçekent Sitesi'nde tek başına yaşadığı öğrenildi. Yaklaşık 1 yıldır bu sitede yaşayan C.G'nin emekli olduğu ifade edildi. C.G'nin yaşadığı sitede işçi olarak çalışan Hasan Cengiz, C.G'nin olaydan yaklaşık 2 saat önce aynı sitede bulunan müteahhit G.E'yi de silahla tehdit ettiğini öne sürdü.

C.G'nin sessiz bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Cengiz, ''Kimseyle konuşmazdı. Bildiğim kadarıyla da epilepsi hastasıydı. Ancak olaydan yaklaşık 2 saat önce müteahhiti de silahla tehdit etmiş. Neden böyle davrandığını anlayamadık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem