Emniyet Müdürü ölü bulundu

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi eski başkanlarından emekli emniyet müdürü Hasan Eryılmaz aracında ölü bulundu.Başından tek kurşunla vurularak öldürüldüğü sanılan Eryılmaz'ın olaydan kısa süre önce yakınlarını arayıp aracının önünün kesilmek istendi

Emniyet Müdürü ölü bulundu

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi eski başkanlarından emekli emniyet müdürü Hasan Eryılmaz aracında ölü bulundu.

Başından tek kurşunla vurularak öldürüldüğü sanılan Eryılmaz'ın olaydan kısa süre önce yakınlarını arayıp aracının önünün kesilmek istendiğini söylediği öne sürüldü. 

Ankara- Konya Karayolu İncek mevkiinde otomobilde bir kişiyi başından vurulmuş olarak görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri 06 ZUY 06 plakalı aracın sürücü koltuğunda vurulmuş bir erkek cesedi ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede sol kulağının arkasına isabet eden kurşunla ölen kişinin bir dönem Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı da yapan emekli Emniyet Müdür Hasar Eryılmaz olduğu belirlendi. Eryılmaz'ın beylik tabancası ise yan koltukta bulundu. 

Eryılmaz'ın olay öncesi yakınlarını arayarak, "Birileri önümü kesiyor" dediği ve ardından konuşmanın kesildiği ileri sürüldü. Olayla ilgini geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem