Emniyet Müdürlüğü önünde patlama!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araç patlatıldı. Ölü ve yaralılar var. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre; 1 polis şehit oldu, 1 ağır 10 polis v

Emniyet Müdürlüğü önünde patlama!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araç patlatıldı. Ölü ve yaralılar var. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre; 1 polis şehit oldu, 1 ağır 10 polis ve 4 vatandaşın yaralandığı öğrenildi.

Mehmet Erdoğan; "Gaziantep emniyeti son zamanlarda terör örgütü DAEŞ'e karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu nedenle buranın hedef alındığını düşünüyorum" dedi Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA
 
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya saldırıda 1 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin de yaralandığını açıkladı. Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.
 
Patlamanın meydana geldiği Eminiyet Müdürlüğü binası ile 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı alan arasında 600-700 metre mesafe bulunduğu ve kutlamaların yürüyüş güzergahı üzerinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler