Emeklinin sesini duyan yok!

PTT Ankara Kızılay şubesi önünde toplanan grup, bir süre çeşitli sloganlar attı. Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, burada yaptığı açıklamada, emeklilerin sorunlarını milletvekillerine duyurmayı amaçladıklarını söyledi.EMEKLİLER PROMOSYON PAYLARINI İ

Emeklinin sesini duyan yok!

PTT Ankara Kızılay şubesi önünde toplanan grup, bir süre çeşitli sloganlar attı. Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, burada yaptığı açıklamada, emeklilerin sorunlarını milletvekillerine duyurmayı amaçladıklarını söyledi.

EMEKLİLER PROMOSYON PAYLARINI İSTİYOR
Mektupla, emeklileri milletvekillerine hatırlatmak, emeklilerin sorunlarıyla ilgili bilgi vermek istediklerini belirten Beysülen, ''Parlamento açıldığında umarız bu mektuplar milletvekillerinin önünde olur ve emeklileri hatırlarlar'' dedi.

Emeklilerin yılların yorgunluğuna karşın hala çalışmak zorunda olduğunu ifade eden Beysülen, banka promosyonu konusunda çalışanlar için yapılan düzenlemenin emekliler için de yapılması gerektiğini söyledi.

Beysülen, emeklilerin örgütlenmesinin önündeki engellerin de kaldırılmasını istedi. Emekliler, daha sonra postaneye girerek mektupları gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem