"Eli kirlidir diye tokalaşmayan yurdum insanı!"

Haber61/Haber Servisi Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun bir kaç hafta önce görevini devreden müdürü Birkan Görgün, Dağlıca olayından sonra teröre sessiz kalmadı.  Görgün, Türkiye’de insanların vurdum duymaz kendini sorgulamayan bir tutum sergilediği eleştirisi

"Eli kirlidir diye tokalaşmayan yurdum insanı!"

Haber61/Haber Servisi

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun bir kaç hafta önce görevini devreden müdürü Birkan Görgün, Dağlıca olayından sonra teröre sessiz kalmadı. 

Görgün, Türkiye’de insanların vurdum duymaz kendini sorgulamayan bir tutum sergilediği eleştirisini yaparak şu ifadeleri sosyal medya hesabından paylaştı:

Çarşı izninde asker diye mekanına sokmayan, şehidin kimliğiyle değil sayısıyla ilgilenen, sivil hayatta hor gören, lüks mekanına yakıştırmayan, eli kirlidir diye tokalaşmayan, rütbesi yüksek olunca daha çok üzülen, üç gün sonra unutacağını bal gibi bilip günün acısından kendine en çok pay çıkaran, kendi oğlunu torpille güvenli bölgeye alan, mehmetçik vakfı yerine cami vakfına yardım yapan, en çok kendinin üzüldüğünü avazı çıktığı kadar bağıran, biz de onları bombalamışız tesellisiyle olayı savaş zemininde meşrulaştıran, vatan sağolsun sözünü gediğine oturtmak için an kollayan, üzülürken bankadaki dövizlerini de aklının bir köşesinde tutan, yarın uyandığında her şeyi bir rüya gibi hatırlayan, balıktan bile daha zayıf hafızaya sahip olan canım ülkemin canım insanı... Hiç inandırıcı değilsin... Başımız sağolsun...

br-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem