Elçilerden gönül köprüsü

İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve daire amirlerinin de katıldığı organizasyonda engelli yakınları da hazır bulundu.Etkinlikte engelli vatandaşlar onuruna yemek verilirken ilçede görev yapan öğretmen Emrullah Uzun yaklaşık bir saat kemençe dinletisi sundu

Elçilerden gönül köprüsü

İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve daire amirlerinin de katıldığı organizasyonda engelli yakınları da hazır bulundu.

Etkinlikte engelli vatandaşlar onuruna yemek verilirken ilçede görev yapan öğretmen Emrullah Uzun yaklaşık bir saat kemençe dinletisi sundu. Kemençe eşliğinde şarkılar söyleyen engelli çocukların mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. İlçeye bağlı Güzelyurt köyünden etkinliğe katılan Mürsel Seven, “Böyle bir etkinliğe katılmak bizler için ne kadar önemli bunu ifade edemem. Sosyal hayata katılmamız kapalı olduğumuz evlerden bir günlüğüne de olsa çıkmamız bize hayata tutunma enerjisi veriyor. Bu etkinliklerin tekrarlanmasını ve bizlere destek olunmasını istiyoruz” dedi.

e Kaymakamı Can Kazım Kuruca da organizasyona katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Gönül elçilerimizi tebrik ediyorum. Engelli kardeşlerimizi ve büyüklerimizi burada ağırlamaktan onur duyduk. Sizleri evimde de ağırlamaktan mutluluk duyarım. İlerleyen süreçte evlerinizde de sizleri ziyaret edeceğim. Gönül elçilerimizi tekrardan duyarlılıkları ve engellilerimizin hayatına pozitif katkılarından ötürü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
İlçede 86 olan gönül elçilerinin sayısının arttırılması için de ayrıca çalışma yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler