Eksi 2 derece soğukta minili Hadise

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile Espark Alışveriş Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği yılbaşı konserinde sevilen sanatçı Hadise sahneye çıktı. Espark Alışveriş Merkezi’nin yanındaki açık otoparkta gerçekleştirilen konseri, sıfırın altında 2 derece soğuğa r

Eksi 2 derece soğukta minili Hadise

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile Espark Alışveriş Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği yılbaşı konserinde sevilen sanatçı Hadise sahneye çıktı. Espark Alışveriş Merkezi’nin yanındaki açık otoparkta gerçekleştirilen konseri, sıfırın altında 2 derece soğuğa rağmen 10 bini aşkın kişi izledi.

EKSİ 2 DERECEDE CEKETLE SAHNEYE ÇIKTI
 
Hadise'nin kostümüsyse olay yarattı. Uzun bir ceket giyen Hadise'nin altında şort veya etek olmaması dikkat çekti. Hadise'nin kostümü nedeniyle sahnenin ön tarafında izdiham yaşandı. 
 
İZDİHAM NEDENİYLE SAHNEYİ TERK ETTİ
 
Ceketle sahneye çıkan Hadise, sevilen şarkılarını söyledi. Sahneye yakın olan ön tarafta aşırı kalabalık nedeniyle izdiham oldu. Hadise, izdihamın devam etmesi ve izleyicilerin ezilme tehlikesi geçirmesi üzerine yaklaşık yarım saat durduğu sahneyi terk etti. Hadise’nin tekrar sahneye dönmemesi üzerine görevliler konserin bittiğini duyurdu. İzleyiciler konserin kısa sürede bitirilmesine yuhalayarak tepki gösterdi, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem