Ekrem Bora'ya son görev

Pazar günü öğlen saatlerinde akciğer ödemi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türk sinemasının efsane aktörü Ekrem Bora (80), bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.Bora’nın ölüm haberini alan pek çok ünlü isim de önce hastaneye ardından sanatçının

Ekrem Bora'ya son görev

Pazar günü öğlen saatlerinde akciğer ödemi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türk sinemasının efsane aktörü Ekrem Bora (80), bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Bora’nın ölüm haberini alan pek çok ünlü isim de önce hastaneye ardından sanatçının Göztepe Kemal Sunal Sokak’taki evine gidip ailesine başsağlığı diledi. Bu isimler arasında haklarında geçen yıllarda yaptığı açıklama nedeniyle Ekrem Bora’ya kırılan Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden de vardı. İki ünlü yıldız kariyerlerinde dönüm noktası olan “Gümüş” dizisinde dedelerini canlandıran ve yıllarca beraber kamera karşısına geçtikleri Bora’nın vefat ettiğini öğrenince çok üzüldü.

 

Ailenin acısını paylaştı

Cumartesi geccesi Umman Sultanlığı’nın başkenti Maskat’ta düzenlenen ‘Uluslararası Maskat Film Festivali’ne katılan Tatlıtuğ ve Öden İstanbul’a döner dönmez ayaklarının tozuyla taziye evine koştu. Çok duygulanan Tatlıtuğ, yaklaşık 1 saat evde kalıp Bora’nın ailesinin acısını paylaştı.

 

Ekrem Bora geçen yıllarda katıldığı bir magazin programında eşinden bir türlü boşamayan Songül Öden’in Kıvanç Tatlıtuğ’la “Gümüş”ün setinde beraberlik yaşadıklarına “Kıvanç’a sette aşk olmaz dedim. Beni dinlemedi, götürdü” diyerek vurgu yapınca iki genç yıldız da Bora’ya tavır almıştı.

 

Kocası delil yapmıştı

Ardından Tatlıtuğ Bora’yla ilgili Cine 5’te hazırlanan belgesel için de görüş vermek istememişti. Songül Öden’in eşi de Bora’nın açıklamasını boşanma davasında delil olarak kullanmıştı. Bora’nın vefatı bütün bu geçmişteki kırgınlıkları ortadan kaldırdı.

 

Pazar akşamı sinemanın dev ismi Ekrem Bora’ nın ailesine taziyede bulunmaya gelen isimler arasında Çolpan İlhan ve Ediz Hun vardı. Usta aktör Ediz Hun, Ülkenin büyük bir sanatçısını kaybettiğini belirterek, “Uzun yıllar birlikte çalıştık. Kader birliği yaptık. Tabii yaş hükmü icra ediyor demek içimden gelmiyor. Daha sağlıklı günlerimiz olabilirdi. Kaybından büyük üzüntü duyuyoruz. Mekanı cennet olsun” diye konuştu. Çolpan İlhan, “Artık bu acılar bizi çok farklı bir yere götürüyor. Hayatımız beraber geçti. Çok üzgünüz. Başımız sağolsun” diyerek acısını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem