Ekranlarda ağladı katil kendi çıktı

Yozgat’ta, telefonda tanıştığı gençle kaçarak evlenen 20 yaşındaki Hatice Alan ve 3 aylık bebeğinin ölümüyle ilgili, genç kadının babası ve 17 yaşındaki erkek kardeşi tutuklandı. Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne bağlı Aslanlı Köyü'nde yaşayan Hatice Alan (

Ekranlarda ağladı katil kendi çıktı

Yozgat’ta, telefonda tanıştığı gençle kaçarak evlenen 20 yaşındaki Hatice Alan ve 3 aylık bebeğinin ölümüyle ilgili, genç kadının babası ve 17 yaşındaki erkek kardeşi tutuklandı.

 

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne bağlı Aslanlı Köyü'nde yaşayan Hatice Alan (20), 2008 yılında yanlış bir telefon numarası çevirmesi sonucu Serhat Alan'la tanıştı. Bir süre telefonla görüşen ikili birbirlerine âşık olunca evlenmek istedi. Ancak ailesi bu evliliğe karşı çıkınca genç kadın, kaçarak Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde yaşayan Serhat Alan'ın yanına geldi. 4 Aralık 2009'da evlenen çiftin, 3 ay önce Batuhan adını verdikleri oğulları dünyaya geldi.

 

Ancak talihsiz kadın ve bebeği, 11 Ocak'ta evlerinde ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede, anne ve bebeğinin boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

 

Geçtiğimiz perşembe günü, ulusal bir televizyon kanalındaki programa katılarak, kızı ve torunu için gözyaşı döken ölen kadının babası, erkek kardeşi, amcası ve eski nişanlısı gözaltına alındı.

 

Zanlılardan baba Sıtkı Ç. ve kardeş H.Ç. (17) verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle tutuklanıp cezaevine gönderilirken, amca ve eski nişanlı serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem