Ekim ayı ortasında "deniz keyfi"

Türkiye'nin doğusunda serin hava etkili olurken Kurban Bayramı öncesi ve bayramın ilk günü yer yer sıcaklıkların 26-28 derecelerde seyrettiği Kuzey Ege'nin tatil merkezlerinden Edremit Körfezi'nde tatillerini geçirenler, güzel hava ve denizin keyfini çıka

Ekim ayı ortasında "deniz keyfi"

Türkiye'nin doğusunda serin hava etkili olurken Kurban Bayramı öncesi ve bayramın ilk günü yer yer sıcaklıkların 26-28 derecelerde seyrettiği Kuzey Ege'nin tatil merkezlerinden Edremit Körfezi'nde tatillerini geçirenler, güzel hava ve denizin keyfini çıkarıyor.

Ayvalık, Edremit, Ören, Akçay ve Altınoluk gibi gözde tatil beldelerinin yer aldığı körfezdeki plajlarda adeta yazdan kalma günler yaşanıyor. Plajlara akın eden vatandaşlar, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek denize girdi.

Deniz suyu sıcaklığının 15 derece civarında olduğu tahmin edilen plajda saatlerce denizde kalmayı tercih edenler, bunun ardından bir süre güneşlendi. Havanın çok güzel olduğunu belirten tatilciler, deniz suyunun da başta soğuk olduğunu ancak girdikten kısa bir süre sonra alışıldığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem