Ek yerleştirme süresi uzatıldı

YÖK, üniversitelere ek yerleştirme tarihinin 23 Ağustos'a kadar uzatıldığını duyurdu. Buna göre; 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme tercih işlemleri 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 23.59'a kadar uzatıldı. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerde açık

Ek yerleştirme süresi uzatıldı

YÖK, üniversitelere ek yerleştirme tarihinin 23 Ağustos'a kadar uzatıldığını duyurdu. Buna göre; 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme tercih işlemleri 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerde açıkta kalanlar ve ek tercihleri bekleyen adaylar, 2015-2016 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan veya yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına tercihlerini 23 Ağustos'a kadar internet üzerinden bireysel olarak yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler