Ehliyetsiz sürücü banka ATM’sini yerinden söktü

Kartal'da ehliyetsiz genç sürücü dehşet saçtı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce park halindeki araçlara çarptı. Hızını alamayan sürücü daha sonra ise çarptığı banka ATM'sini yerinden söktü.Kaza, saat 02. 00 sıralarında Kartal Topselvi Mahalles

Ehliyetsiz sürücü banka ATM’sini yerinden söktü

Kartal'da ehliyetsiz genç sürücü dehşet saçtı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce park halindeki araçlara çarptı. Hızını alamayan sürücü daha sonra ise çarptığı banka ATM'sini yerinden söktü.

Kaza, saat 02. 00 sıralarında Kartal Topselvi Mahallesi Topselvi Caddesi'ndde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Şaban isimli 18 yaşındaki geç ehliyetsiz olarak kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince önce park halindeki otomobillere çarptı. Hızını alamayan sürücü daha sonra cadde üzerine bulunan bir bankanın ATM'sine girdi. Ehliyetsiz sürücü çarptığı ATM'yi yerinden söktü. Kaza üzerine olay yerinde sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri herhangi bir hırsızlık olayına karşı ATM etrafında arama yaptı. Ehliyetsiz sürücü hakkında yasal işlem başlatılırken kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Ehliyetsiz sürücü banka ATM’sini yerinden söktü

Ehliyetsiz sürücü banka ATM’sini yerinden söktü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler