Ehliyeti olmayan kadına ceza !

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaşayan ve hiç arabası olmayan bir kadına Trabzon'dan trafik cezası makbuzu gönderildi. Hayatında hiç araba sahibi olmadığını ve ehliyetinin de bulunmadığını ifade eden Sevcan Ege (47), derdini yetkililere anlatamamaktan şi

Ehliyeti olmayan kadına ceza !

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaşayan ve hiç arabası olmayan bir kadına Trabzon'dan trafik cezası makbuzu gönderildi. 

Hayatında hiç araba sahibi olmadığını ve ehliyetinin de bulunmadığını ifade eden Sevcan Ege (47), derdini yetkililere anlatamamaktan şikayetçi.

Ege, “Trabzon Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nden adıma düzenlenmiş 128 TL’lik ceza makbuzu geldi. Asıl ceza sahibi Sevcan Şen Günay ile baba adlarımız tesadüfen aynı. İkimiz de Halil İbrahim kızı olarak nüfusa kayıtlıyız. Fakat benim hiç arabam olmadı.

Makbuzu görünce önce çok tedirgin oldum. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gittiğimde asıl ceza sahibinin Trabzon'da ikamet eden Sevcan Şen Günay olduğunu tespit edip beni maliyeye yönlendirdiler. Maliyedeki yetkililer “ceza adınıza kesilmiş” diyerek bir şey yapamayacaklarını söyleyip, Trabzon’daki ilgili maliyeye yazı yazmamı söylediler.

On gündür bu iş için koşturuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum” dedi. 
Elinde makbuzla kapı kapı gezen Ege, şimdi Trabzon’dan gelecek haberi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem