Ehliyet sınav sonuçları açıklandı

Sürücü adaylarının merakla beklediği 2 kasım ehliyet sınavı sonuçları dün akşam saatlerinde meb.gov.tr resmi sayfası tarafından açıklandı. İşte ehliyet sonuçları detayları ve ayrıntıları.2 Kasım Cumartesi günü yapılan ehliyet sınavının heyecanla beklenen

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı

Sürücü adaylarının merakla beklediği 2 kasım ehliyet sınavı sonuçları dün akşam saatlerinde meb.gov.tr resmi sayfası tarafından açıklandı. İşte ehliyet sonuçları detayları ve ayrıntıları.

2 Kasım Cumartesi günü yapılan ehliyet sınavının heyecanla beklenen sonuçları dün MEB'in resmi sayfasından duyuruldu.

MTSAS ehliyet sınav bilgisi sayfasının URL linkini vereceğiz linki kopyaladıktan sonra 2 kasım tarihli linke girmeniz gerekli alanları doldurduktan sonra ehliyet sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYIN...

Buradan giriş yaparak en üst kısımda yer alan son ehliyet sınav sonuç kısmına tıklayarak daha sonraki küçük ekranda çıkan yere T.C. Kimlik No numaralarınızı yazdıktan sonra sonuç bilginize ulaşabilirsiniz. Ehliyet sınav sonuçlarınıza öğrenmek için yapmanız gerekenler bu kadardır.

Bu arada gelecek ilk ehliyet sınav tarihi ise 14 aralık 2013 Cumartesi günüdür. bu aynı zamanda 2013 yılının en son ehliyet sınav tarihidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem