EGM'nin ilanına tek başvuru Trabzon'dan

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tüm illere gönderdiği yazıyla Güneydoğu'da çalışması için operatör arandığını bildirmesinin ardından bu işe yalnızca Trabzon'dan bir kişi talip oldu. EGM'nin İl Emniyet Müdürlükleri'ne yazı göndererek Güneydoğu'da terörle mücad

EGM'nin ilanına tek başvuru Trabzon'dan

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tüm illere gönderdiği yazıyla Güneydoğu'da çalışması için operatör arandığını bildirmesinin ardından bu işe yalnızca Trabzon'dan bir kişi talip oldu.

EGM'nin İl Emniyet Müdürlükleri'ne yazı göndererek Güneydoğu'da terörle mücadele verilen ilçe ve il merkezlerinde açılan hendek ve çukurları kapatacak kendi bünyesinden polis kepçe operatörleri arıyor.

Teröristlerin yakıp yıktığı, şehir savaşı için hendek, çukur ve tüneller açtığı Şırnak ile Sur, Silopi, Cizre, İdil ve Yüksekova ilçelerinde terörle mücadelenin sonuna gelinirken, iş söz konusu ilçelerde bundan sonra yıkıntıları temizlemeye, hendek ve çukurların kapatılmasına geldi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bunun için çok sayıda iş makinesi alımı yaptığı ancak bu iş makinelerini kullanacak teşkilat bünyesinde personel bulmakta zorluk çektiği öğrenildi. Bu nedenle Emniyet Genel Müdürlüğü'nün il emniyet müdürlüklerine yazı göndererek Güneydoğu'daki söz konusu çalışmalarda görev yapacak polis memuru olan kepçe ve iş makinesi operatörü aradığı kaydedildi. Trabzon'dan şuana kadar sadece bir müracaatın olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem