Eğlenmeye gitti yere çakıldı!

Küçükçekmece'de LYS sınavı sonrası stres atmak için kuzenleriyle sahildeki lunaparka gelen Hatice Ataman (18), bindiği fırlatma aracından düşerek hayatını kaybetti. Fırlatma aracının aniden yükselmesi ile kafesinin açılması sonucu bulunduğu yerden yaklaşı

Eğlenmeye gitti yere çakıldı!

Küçükçekmece'de LYS sınavı sonrası stres atmak için kuzenleriyle sahildeki lunaparka gelen Hatice Ataman (18), bindiği fırlatma aracından düşerek hayatını kaybetti. Fırlatma aracının aniden yükselmesi ile kafesinin açılması sonucu bulunduğu yerden yaklaşık 70 metre yükseğe fırlayan genç kız, yere çakılarak feci şekilde can verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri yakınında bulunan Kavaklı Lunaparkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre LYS sınavı sonrası 2 kuzeniyle stres atmak için lunaparka gelen Hatice Ataman, bir müddet eğlendikten sonra üç ayaklı fırlatma aracına binmek istedi. Üç kuzen bindikleri fırlatma aracından yukarı doğru aniden fırlatıldı. Bu sırada koruma kafesinin açılması sonucu bulunduğu yerden havaya fırlayan genç kız, yaklaşık 70 metre havaya yükseldikten sonra yere çakıldı. Kaza sonrası olay yerine hemen ambulans çağrıldı. Hastaneye kaldırılan Hatice Ataman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay sonrası lunaparkta inceleme başlattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler