Eğitim-öğretime yağmur engeli

Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tüm merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarını bir gün süreyle tatil etti.Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya merkez ve tüm ilçelerde ilkoku

Eğitim-öğretime yağmur engeli

Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tüm merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarını bir gün süreyle tatil etti.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarının bir gün süreyle tatil edildiğini bildirdi. Açıklamada, "Antalya ili tüm ilçede ilkokullar, ortaokullar, liseler ve anaokulları Cuma günü (23.10.2015) 1 günlüğüne tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de Cuma günü idari izinli sayılacaklardır" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler