Eğitim helikopteri ile irtibat kesildi

Ankara Polatlı'dan 5 saat önce kalkış yapan Kara Havacılık Okuluna ait askeri eğitim helikopteri ile irtibat kurulamıyor. Helikopterin düşmesinden endişe ediliyor.Edinilen bilgilere göre, Kara Havacılık Okuluna ait bir helikopter, akşam hava karardıktan s

Eğitim helikopteri ile irtibat kesildi

Ankara Polatlı'dan 5 saat önce kalkış yapan Kara Havacılık Okuluna ait askeri eğitim helikopteri ile irtibat kurulamıyor. Helikopterin düşmesinden endişe ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Kara Havacılık Okuluna ait bir helikopter, akşam hava karardıktan sonra Polatlı-Temelli arasında bulunan askeri pistten gece görüş eğitim uçuşu için kalkış yaptı. Kalkıştan iki buçuk saat sonra üsse dönmesi gereken eğitim helikopterinin, üç saati aşkın bir süre geçmesi ve üsse dönmemesi üzerine Kara Havacılık okulundan bir arama kurtarma helikopteri arama çalışmaları yapmak üzere kalktı.

Arama kurtarma helikopterinin elt cihazından aldığı sinyalin bulunduğu bölgeye hareket etti. Gece görüş eğitimi için kalkan helikopterle yaklaşık 5 saattir irtibat kurulamıyor.

Helikopteri arama çalışmalarına karadan da jandarma ile köylüler de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem