Eğer silah bırakırlarsa.....!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyareti dönüşünde çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, ‘silahların susması halinde’ değil, Kandil ve Mahmur’da bulunan PKK’lı teröristlerin silah bırakmaları halinde başka ülkelere gidebileceklerini söyledi.Başba

Eğer silah bırakırlarsa.....!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyareti dönüşünde çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, ‘silahların susması halinde’ değil, Kandil ve Mahmur’da bulunan PKK’lı teröristlerin silah bırakmaları halinde başka ülkelere gidebileceklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. İsrail-Hamas arasında ilan ateşkese ilişkin etkin politikayı Türkiye, Mısır ve Katar’ın yürüttüğünü belirterek, ABD Başkanı Barack Obama’dan daha adil bir yaklaşım beklediklerini söyledi.
 
“Temennimiz İsrail’in ateşkese uymasıdır. İsrail bozmamalıdır. Hamas’ın ateşkesi bozacağına inanmıyorum” diyen Erdoğan, Gazze’ye ne zaman gideceğinin sorulması üzerine, “Tarihler açıklanmaz. Gazze’ye ansızın gidebilirim” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler