Ege 5.3'le sarsıldı

Ege Denizi'nde merkez üssü Saroz Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.Boğaziçi Üniversitesi Ka

Ege 5.3'le sarsıldı

Ege Denizi'nde merkez üssü Saroz Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Saroz Körfezi olarak saptadığı 5.3 büyüklüğündeki deprem, saat 04.51'de meydana gedi. Deprem, başta Çanakkale olmak üzere İstanbul, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Çanakkale'de, sarsıntıyla birlikte yataklarından fırlayan bazı vatandaşlar, panik içerisinde dışarıya çıktı. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirilirken, bir süre sokakta bekleyen vatandaşlar, yeniden evlerine döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler