Efkan Ala, Tahir Elçi açıklaması

Haber61 – Haber Servisi – Diyarbakır Baro Başkanını öldürülmesinin ardından iki bakan açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, “ Diyarbakır Sur İlçesinde Baronun yapmış olduğu basın açıklaması sırasında polis ekipleri ile pkk arasında çatışma çıktı. Bu

Efkan Ala, Tahir Elçi açıklaması

Haber61 – Haber Servisi – Diyarbakır Baro Başkanını öldürülmesinin ardından iki bakan açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, “ Diyarbakır Sur İlçesinde Baronun yapmış olduğu basın açıklaması sırasında polis ekipleri ile pkk arasında çatışma çıktı. Bu çatışma sırasında Tahir Elçi hayatını kaybetmişti. Tarafımızdan mülkiye baş müfettişi ve polis baş müfettişi olay yerine gönderildi ve araştırılmak üzere inceleme başlatıldı.”dedi.

Bekir Bozdağ, “ Adli ve idari soruşturma tüm boyutları ile sürdürmektedir. Otopsi işlemlerinin devam etmektedir. Olay yerinde büyük bir titizlik içinde yürütülmektedir. Bu olayın tüm boyutlar araştırılacaktır.”ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem