Edirne’de kurtuluş resepsiyonu

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen gecede TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alman Prof. Dr. Manfred Raupp'a, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafın

Edirne’de kurtuluş resepsiyonu

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen gecede TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alman Prof. Dr. Manfred Raupp'a, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından "Fahri hemşehrilik" beratı verildi.

Edirne Lalezar Restaurant'ta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Kurtuluş Resepsiyonu'na, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum üyesi temsilcileri, kamu kurum müdürler, askeri erkan ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Gecede onur konuğu olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifar Hisarcıklıoğlu ve Almanya Lörrach International Dernek Başkanı Prof. Dr. Manfred Raupp yer aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açılış konuşmasında, "Osmanlı'ya 92 yıllık başkentlik döneminde dünyadaki sayılı emperyal başkentlerden biri halen gelen Edirne'mizde geçmişte bütün tarihi boyunca emeği bulunan, katkısı bulunan herkesi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum" dedi.

Gürkan, konuşmasının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifar Hisarcıklıoğlu ve Almanya Lörrach International Dernek Başkanı Prof. Dr. Manfred Raupp'a, "Fahri hemşehrilik" beratlarını takdim etti. Hisarcıklıoğlu ve Raupp da kendilerine verilen "Fahri hemşehrilik" beratlarından dolayı teşekkür etti.

Geçmiş dönemde Edirne Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan meslektaşlarını da yanına çağıran Gürkan, tek tek kendilerinin ellerinden öperek, kente vermiş olduklarını emek ve hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem