Ecevit'in makam aracı 38 bin TL'ye satılıyor

Merhum Başbakan'ın makam aracının şimdiki sahibi, aracı internet üzerinden satışa çıkardı.Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in kullandığı BMW markalı zırhlı araç, internet üzerinde 38 bin 499 liradan satışa çıkarıldı. Doğan Aktaş, daha önce Rahşan Ecevit ve Z

Ecevit'in makam aracı 38 bin TL'ye satılıyor

Merhum Başbakan'ın makam aracının şimdiki sahibi, aracı internet üzerinden satışa çıkardı.

Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in kullandığı BMW markalı zırhlı araç, internet üzerinde 38 bin 499 liradan satışa çıkarıldı. Doğan Aktaş, daha önce Rahşan Ecevit ve Zeki Sezer'in de kullandığı aracı ihtiyacı olduğu için sattığını belirtti.
 
SONRADAN LPG TAKILDI
 
İlan verilen BMW 5 serisine ait, yeşil renkli, otomatik vitesli araç, 313 bin kilometrede bulunuyor. Sonradan LPG sıralı sistem takılan araca, 42 bin liradan takas imkanı da sunuluyor.
 
Araç için nakitte pazarlık payı verilen ilanda, “aracın tamamen orijinal olduğu, hiçbir kaza geçirmediği ve boyanmadığı” ifade edildi.
 
İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM
 
Satış ilanını veren galerici Doğan Aktaş, bu aracın, Ecevit’in Başbakan olduğu dönemde Demokratik Sol Parti (DSP) tarafından satın alındığını belirterek, “Aracı, geçen yıl ihaleden satın aldığım zaman satışa çıkarmıştım, sonra binmeye bile kıyamayınca ilanı geri çekmiştim. Şimdi maddi durumum nedeniyle ihtiyacım olduğu için bir ay önce yeniden satışa çıkardım” dedi.
 
RAHŞAN ECEVİT SE ZEKİ SEZER DE KULLANDI
 
DSP yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ecevit’in Başbakan olduğu dönemde satın alınan söz konusu aracın, Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit tarafından kullanıldığı belirtilerek, aracın, daha sonra partinin eski Genel Başkanı Zeki Sezer tarafından da zaman zaman kullanıldığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler