Ece Su böyle ölüme gitti: İşte o görüntüler!

Sirkeci’de meydana gelen ve 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın ölümüyle sonuçlanan vapur kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Sirkeci’de meydana gelen ve 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın ölümüyle sonuçlanan vapur kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Vapurun harekete geçmesiyle birlikte son anda vapura giren otomobilin arka tekerlerinden itibaren kayarak denize düştüğü görülüyor.

Ece Su Yılmaz(5)’ın ölümüyle sonuçlanan vapur kazası görüntüleri görenlerin kanını dondurdu. Arabalı vapurun arka kısmını gösteren güvenlik kameraları yaşanan dehşeti ve ardından yaşananları an be an görüntüledi. Görüntülerde, araçları alan vapurun sahilden ayrılmaya ramak kala Ebru Güleren Yılmaz’ın kullandığı otomobilin son bir hamleyle ve süratli bir şekilde vapura girdiği görüldü. Ancak bu sırada otomobilin her iki arka tekeri vapurun arka kısmındaki boşluğa takıldığı görüldü. Vapurun harekete geçmesiyle birlikte bir anda geri kaymaya başlayan otomobil arka bölümden bir anda suya gömüldü. Olay sırasında aracı kullanan Ebru Güleren Yılmaz’ın son bir hamleyle otomobilden çıkmaya çalıştığı gözüküyor.

Olayı gören görevliler ve vatandaşlar önce yetkilileri uyarmaya çalıştı. Bu sırada bazı kişilerin denize simit attığı görülüyor. Bir kişi de üzerindeki elbiselere aldırmadan denize atlayarak yaralıları kurtarmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem