Ece Gürsel’in ’baba’ acısı

Antalya'nın Demre ilçesindeki evinde ölü bulunan eski milli futbolcu 63 yaşındaki Tayfun Gürsel'in cenazesini adli tıp kurumundan kızı ünlü manken Ece Gürsel aldı.Demre'nin Karabucak Mahallesi'nde oturan 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, dün saat 20.30 sıraları

Ece Gürsel’in ’baba’ acısı

Antalya'nın Demre ilçesindeki evinde ölü bulunan eski milli futbolcu 63 yaşındaki Tayfun Gürsel'in cenazesini adli tıp kurumundan kızı ünlü manken Ece Gürsel aldı.

Demre'nin Karabucak Mahallesi'nde oturan 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, dün saat 20.30 sıralarında evinin banyosunda ölü olarak bulunmuştu. Savcının yaptığı inceleme ardından Gürsel'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti. Babasının ölüm haberini alan ünlü manken Ece Gürsel bugün sabah saatlerinde annesi Yıldız Gürsel ve yakınlarıyla birlikte adli tıp kurumuna geldi. Gözyaşlarını tutamayan Gürsel, otopsisi tamamlanan babasının cenazesini teslim aldı. Babasının cenazesini annesi Yıldız Gürsel ile birlikte teslim alan ünlü manken, son derece üzgün olduklarını söyledi.

Adli tıp kurumunda yapılan ön otopside Gürsel'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Gürsel, ikindi namazına müteakip Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Öte yandan, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Kocaelispor'da futbol oynayan ve A Milli takım forması da giyen Tayfun Gürsel, yaklaşık 25 yıldır eşinden ayrı Demre'de yaşıyordu. Rasim Kara'nın yanında Rizespor ve Azerbaycan'ın bir takımında yardımcı antrenörlük yapan Tayfun Gürsel, Demre Belediyespor ve Kaş Gençspor'da da teknik direktörlük yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler