Ece Erken'e kim tokat attı!

“Hayata Gülerken” adlı televizyon programını birlikte sunan ve aşk yaşadıkları öne sürülen Ece Erken ile Davut Güloğlu, önceki akşam Reina’daydı. İddiaya göre eğlence, ikili arasında başlayan tartışmayla sona erdi. Güloğlu, bir süre sonra mekândan tek baş

Ece Erken'e kim tokat attı!

“Hayata Gülerken” adlı televizyon programını birlikte sunan ve aşk yaşadıkları öne sürülen Ece Erken ile Davut Güloğlu, önceki akşam Reina’daydı. İddiaya göre eğlence, ikili arasında başlayan tartışmayla sona erdi. Güloğlu, bir süre sonra mekândan tek başına ayrılıp aracına bindi. Ancak trafik kontrolüne takılan ünlü şarkıcının 135 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Aracını kullanacak ehliyetli birini bulamayan Güloğlu, karakola götürülürken telefonuna ‘Ecem Aşkım’ adıyla kaydettiği Erken’e mesaj attı, sunucuyu yanına çağırdı. İkili, yaklaşık 15 dakika sonra karakolda bir araya geldi. Erken ve Güloğlu arasındaki gerginlik, karakoldaki işlemlerin tamamlanmasının ardından bindikleri takside de devam etti. Sinirli olduğu gözlenen Güloğlu, arka koltuktaki Erken’in önce saçını çekti, ardından yüzünü tokatladı. Neye uğradığını şaşıran ve ağlamaya başlayan Erken, taksiden inmeye çalışsa da Güloğlu engelledi. İkili, taksiyle Erken’in Polat Tower’daki evine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem