Ece Erken; ""Hamileyken karnıma tekme attı"

Yasak aşkları ve gizli evlilikleri kadar boşanmaları da olay haline gelen Serkan Uçar-Ece Erken çiftinin beraber geçirdikleri zaman için bomba bir iddia ortaya atıldı. Serkan Uçar'ın boşanma davası açması üzerine mahkemeye karşı dilekçe sunan Ece Erken, h

Ece Erken; ""Hamileyken karnıma tekme attı"

Yasak aşkları ve gizli evlilikleri kadar boşanmaları da olay haline gelen Serkan Uçar-Ece Erken çiftinin beraber geçirdikleri zaman için bomba bir iddia ortaya atıldı.

 

Serkan Uçar'ın boşanma davası açması üzerine mahkemeye karşı dilekçe sunan Ece Erken, hem eşinden hem de ailesinden şiddet gördüğünü ileri sürdü.

Ece Erken'in sunduğu dilekçede yer alan "Hamileyken Serkan karnıma tekme attı ve hastaneye kontrole gittim" ibaresi gündeme bomba gibi düştü.

İşte Ece Erken'in avukatının hazırladığı dilekçedeki şok iddialar:

KAYINBİRADERİ TEHDİT ETTİ

- Ece Erken daha baştan kayınpeder ve kayınbiraderi tarafından "istenmeyen gelin" ilan edildi. Erken, sosyal medyada Uçar ile fotoğraf paylaşınca, kayınbiraderi Servet Uçar tarafından telefon mesajıyla tehdit edildi: "Çabuk kaldır o resmi. Fındık kadar aklınla benimle aşık atma."

KENDİ MALLARINI KORUMA ALTINA ALDI

- Ece Erken sanki servet avcısı gibi gösterilmiş. Halbuki gerçek farklı. Aralarındaki mal ayrılığı rejimi sözleşmesi de Ece Erken'in talebi üzerine, adına kayıtlı kendi mallarını koruma amaçlı imzalanmıştı.

HER ŞEYİ TEKME BAŞINA YAPTI

- Ece Erken, hamile olduğu dönemde biri hariç tüm doktor kontrollerine yalnız gitti. Doğum sonrası hastaneden taburcu olurken dahi eşi yanında değildi. Doğumdan bir hafta sonra Eymen'in sünnetini de eşi yanında olmadan yaptırdı. Doktor kontrolleri, doğum ve sünnet harcamaları Erken tarafından karşılandı.

ARABADA DAYAK YEDİ

- Ece Erken, evliliğinin birinci ayında Zorlu Center'da, eşi tarafından sürüklenerek zorla arabaya bindirildi ve devamında aracın kapıları da kilitlenerek tartaklandı.

HAMİLEYKEN KARNINA VURDU

- Hamile olduğu dönemde, Serkan Uçar tarafından karnına tekme atıldı. Bu olay sebebiyle Erken, Ulus'ta bulunan Liv Hospital'a giderek bebeğin sağlık durumunu kontrol ettirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler