Düzce'de feci kaza: 2 ölü

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölürken, 5 kişi yaralandı.Kaza, saat 11.00 sıralarında Gölyaka ilçesi Köprübaşı Ömerefendi köyü mevkiinde meydana geldi. Düzce'den Gölyaka istikametine gitmekte olan Hasan Ali Yaman idaresi

Düzce'de feci kaza: 2 ölü

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölürken, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Gölyaka ilçesi Köprübaşı Ömerefendi köyü mevkiinde meydana geldi. Düzce'den Gölyaka istikametine gitmekte olan Hasan Ali Yaman idaresinde ki 81 GC 060 plakalı yolcu minibüsü, Köprübaşı Ömerefendi köyü mevkiinde, Gölyaka'dan Düzce istikametine gitmekte olan Mustafa Çalık idaresindeki 34 AC 0076 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ve yolun kaygan olmasıyla duramayan minibüs, otomobili yol kenarında bulunan araziye kadar sürükledi.

Otomobilin içinde sıkışan sürücü Mustafa Çalık ve minibüste yolcu olarak bulunan Behiye Anlı hayatını kaybederken, G. Ç., Ş. Ç., T. Ç., M. Ç. ve R.Ç. yaralandılar. Yaralılar, 112 Acil Servis Ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem