Dursun Çiçek olayında polis müdürleri gözaltında

Türkiye'nin konuştuğu Islak İmza olayında adı geçen polisler gözaltına alındı.

Dursun Çiçek olayında polis müdürleri gözaltında
Ergenekon Davasında Türkiye gündeminde uzun süre yer tutan Albay Dursun Çiçek’in ‘ıslak imzası’ tartışmasında yeni gelişme yaşandı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Çiçek, hakkında ıslak imzaları kendisine aittir raporlarını veren dönemin İstanbul Kriminal Şube Müdürlüğünde görevli 4 polis müdürü hakkında gözaltı kararı çıktığı öğrenildi. EGM Kriminal Daire Başkanı Kemal Pelit ve yardımcısı dün görevinden alındıktan sonra hakkında gözaltı kararı verilmişti.
 
Pelit’in Dursun Çiçek hakkında hazırlanan sahte ‘ıslak imza’ olayında adının geçtiği iddia edildi. Öte yandan Pelit ile birlikte aynı dönemde İstanbul’da görev yapan H.K. S. U. ve A. M’nin de İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelen rapor doğrultusunda ‘Bu imza Dursun Çiçek’e aittir.’raporunu hazırladıkları öğrenildi. Alınan raporlar ile birlikte Dursun Çiçek’in “AK Parti ve Gülen cemaatine yönelik komplo ve yıpratma planları” yönünde rapor hazırladığı öne sürülmüş sahte evrak ile Dursun Çiçek’in cezaevine gönderilmişti.
 
Bugün Jandarma ve EGM Kriminal Daire Başkanlığında gerçekleştirilen Darbe girişimi operasyonları nedeni ile görevden alınan 9 isim arasında H.K, S.U, ve A.M’nin de bulunduğu öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem