Dur ihtarına uymadı ve...

Bayburt'ta, sürücüsü polisin "dur" ihtarına uymayan otomobilde yapılan aramada 3 silah ve 36 mermi ele geçirildi.   İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent girişi

Dur ihtarına uymadı ve...
Bayburt'ta, sürücüsü polisin "dur" ihtarına uymayan otomobilde yapılan aramada 3 silah ve 36 mermi ele geçirildi.
 
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent girişinde rutin uygulama gerçekleştirildiği belirtildi.
 
Açıklamada, uygulama esnasında durumundan şüphe edilen otomobilin sürücüsünün "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı ve takip sonucu yakalandığı ifade edildi.
 
Aramada 3 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ve 36 merminin yakalandığı vurgulanan açıklamada, adli makamlara sevk edilen L.K, A.S, İ.Y,  M.S.S. ve Ö.F.S'nin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem