Dünyanın tartıştığı elbisede satış patlaması

Dün sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf kısa süre içinde tüm dünyanınkonuştuğu bir konu haline geldi. Söz konusu fotoğrafta bulunan bir resim, kişiden kişiye farklı renklerde gözüküyordu. Bazıkullanıcılar altın sarısı-beyaz derken, bir kısım kullanıcı

Dünyanın tartıştığı elbisede satış patlaması

41y6q_1425117441_3527.jpg

Dün sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf kısa süre içinde tüm dünyanınkonuştuğu bir konu haline geldi. Söz konusu fotoğrafta bulunan bir resim, kişiden kişiye farklı renklerde gözüküyordu. Bazıkullanıcılar altın sarısı-beyaz derken, bir kısım kullanıcı ise elbisenin mavi-siyah renkte olduğunu söyledi. Fotoğraf sosyal medyada tartışmaya devam ederken, söz konusu elbisenin üreticisi olan firma satışlarını kat kat artırdı.

SATIŞLAR YÜZDE 347 ARTTI

İngiltere'de bulunan elbise şirketinin sahibi Roman, Cuma gününden itibaren elbisenin satışlarının yüzde 347 arttığını söyledi. Dünyanın her yerinden sipariş edilen elbisenin fiyatı ise 50 Euro.

Tartışmayı fırsata çeviren firma, elbisenin üretimini hızlandırırken, web sitesine de koyarak online satış imkanını sağladı.

Elbisenin tasarımcısı Michelle Bastock, gerçek rengin mavi-siyah olduğunu söyledi. Bastock iki gün içinde gelen şöhret ve popülerlikle ilgili 'gerçekten çok şaşkınız. Bu müthiş bir şey. Çok mutluyuz. Şu an inanılmaz meşgulüz, siparişlere yetişemiyoruz' ifadelerini kullandı.

İngiltere'de 132 mağazası bulunan Roman, 'tehlikeli bir tempoda geliştiklerini' söyledive bir hafta içinde yeni bir mağazanın daha açılacağını belirtti.

Swiked adlı tumblr kullanıcısı tarafından yüklenen bir elbise fotoğrafı, iki farklı renkte gözükmesi sebebiyle tüm dünyada yeni bir tartışma başlatmıştı.

thedress-orjinal.png

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler