Dünya Barış günü kutlandı

 Mazlumder Trabzon Şube Başkanı, Türkiye'de ve tüm dünyada şiddetin son bulmasını ve hayatların kararmaması için barışın egemen olmasını temenni ettiklerini söyledi. Mazlumder Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye'de ve tüm dünyada akan kan ve gözyaş

Dünya Barış günü kutlandı

 Mazlumder Trabzon Şube Başkanı, Türkiye'de ve tüm dünyada şiddetin son bulmasını ve hayatların kararmaması için barışın egemen olmasını temenni ettiklerini söyledi.

 

Mazlumder Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye'de ve tüm dünyada akan kan ve gözyaşının durmasını, şiddetin son bulmasını ve hayatların kararmaması için barışın egemen olmasını temenni ettiklerini söyledi.

 

Çınar, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, 1984 yılında kabul edilen bir kararla, tüm dünyada 1 Eylül tarihinin Dünya Barış Günü olarak kutlandığını belirtti.

 

Bugün, bölge ve tüm dünyayı gözlemlediklerinde gördükleri manzaranın korkunç ve bir o kadar da ibret verici olduğunu vurgulayan Çınar, şunları kaydetti:

 

"Ülkemizde terör sorunu devam ederken, komşumuz Suriye'deki iç savaş hem ülkemizi hem de Ortadoğu bölgesindeki barışı tehdit etmektedir. Herkes için barış ve adalet talep ediyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada akan kan ve gözyaşının durmasını, şiddetin son bulmasını ve hayatların kararmaması için barışın egemen olmasını temenni ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem